And the winner is:

Auch heuer hat die Skischule Snow & Fun wieder bei den Skiarea Awards zugeschlagen.... >> mehr darüber...<<


Downloadcenter:

Preislilste Erwachsene:
> zum Durchblättern

Preisliste Kinder:
> zum Durchblättern

----------------------------------

> Image Folder Erwachsene
> Image Folder Kinder


News:

Zur Verstärkung unseres Teams suchen wir für die Wintersaison 2017/2018 folgende Mitarbeiter:

 • Motivierte Schi- & Snowboardlehrer
  in allen Ausbildungsstufen
  für die ganze Saison oder in den Ferien (Weihnachten, Februar, Ostern)

 • Motivierte Mitarbeiter für unseren Schiverleih
  für die Kassa – Verkauf von Schikursen, Schiverleih, Liftkarten u. Accessoires
  für die Montage/Ausgabe des Verleihmaterials
  für Schiservice in der Werkstatt
  Führerschein B und Englischkenntnisse erforderlich, Anlernmöglichkeit für Quereinsteiger

>> mehr Info ...

----------------------------------

Profitieren Sie von den Vorteilen der Online-Buchung!

 • 5 % Frühbucherrabatt auf alles bis 7 Tage vor Kursbeginn *
 • 10 % Frühbucherrabatt auf alles bis 30 Tage vor Kursbeginn *
 • 12 % Frühbucherrabatt auf alles bis 60 Tage vor Kursbeginn *
 • Sie ersparen sich das Anstellen
 • Ihr Kurs ist fix für Sie reserviert

* ausgenommen Mittagsbetreuung

 

Snowly dat is het maskotje van de kids 
Voor kinderen vanaf 3 jaar biedt het team van snow & fun een dagprogramma! De kleinste onder de ski helden worden langzaam aan het skieen gewend en dat gebeurt met veel plezier en lol!skieen, spelen in snowlyland, talrijk speelgoed en natuurlijk veel plezier en 101 in de sneeuw-dat zijn de ingredieenten voor een onvergetelijke snowly dag! bij het snowly ticket voor snowlyland dwergjes is de lunch en middagsoppas inbegrepen!dus .. op naar snowlyland!!!

Snowly land is een van de grootste speeltuinen der wereld!op het reusachtige ,makkelijk toegankelijk areal midden in het skizirkus S-H vinden de kinderen van alles wat hun hart je begeert en nog veel meer!:

karousel,bevorderband,grappige comic figuren,tovertapijten,en spannende ritjes met de snowly express,dit alles maakt snowly land tot een wintersprookje! !snowly zelf is natuurlijk altijd wel ergens in zijn land te vinden en beleeft met de kinderen spannende avonturen! dus op naar snowlyland, laat je betoveren en beleef veel plezier in de sneeuw!

Snowlylandprogramme:

Mini Snowlyland
Oe "mini' s zijn hier de grootste!!!

Minisnowly land heet de wereid van de kleinste skifans.

Hier voeren kinderen het eommando,ouders kunnen hun tijd gezellig doorbrengen op de skipistes !spannende avonturen en leuke spelletjes laten de kleinen het wonderbaarlijke element "sneeuw"kennen -zonder druk of dwang !!natuurlijk kunnen de kleintjes bij ons proberen hoe het voelt als je skisehoenen aanhebt of hoe heerlijk het gevoel is om op sneeuw te glijden,maar spei en plezier staat op de voorgrond, de hoofdzaak is dat de kleintjes zieh fijn voelen!!zeggen de ge-engageerde kinder pedagogen van mini snowlyland.en omdat het speien in de sneeuw zo leuk is, is er voor de nodige rust ook gezorgd in het snowlyhuis!het grenzenlose plezier van de kleintjes is maar gebonden aan 1 regel:minisnowyland is niet alleen een oudersvrije zone maar ook een luiervrije zone!!!

 

Snowlyland Skikurs
Bij ons zijn de kleinste, de grootste

Skien en wintersport is in het algemeen geen ernstige bezigheid,het moet een plezierige zijn!daarom worden bij snow & fun kindervriendelijk leren,lol in de sneeuw,en veiligheid groot geschreven! Snowly-kinderen mogen om die reden de supercoole s&f skihelm gratis gedurende de skikursus lenen!de opvolgers van benny raich staat dan niets meer in de weg en snowly is zeer trots als de helm vlijtig wordt gedragen! Olympische atmosfeer ,ook voor de kleintjes??
Het snowly ticket maakt ook deze droom waar,want elke donderdag is het de dag voor de mini' s als ze bij het grote slotrennen trotse papas en mamas kunnen laten zien wat ze allemaal geleert hebben! Als de avond valt speien de kinderen de hoofdrol in de prijs verdeling,een eigen arena in snowlyland met oorkonden,pokalen en volksliederen van de winnaars ,Iaten kinderogen stralen en is de grootste beloning voor hun inzet bij de wedstijd!!

 

Snowlyland Snowboardkurs - Coole schwings in de sneeuw!!

Natuurlijk,echt cool de pistes bedwingen en bij die anderen met een paar tricks indruk maken,daar dromen veel kinderen van!s&f helpt hun van die droom ,werkelijkheid te maken! Ik heb het alleen geprobeerd,maar ben zovaak op mijn kont gevallen,dat ik er geen zin meer in had,vertelt simon dus hebben mijn ouders een beginners kursus voor mij betaald,ze zijn echt onder de indruk,van wat ik allemaal geleert heb!!! Niet alleen beginners vinden bij de s&f snowboard-Ieraren wat zij zoeken,een trick of een of andere jump wil geleert zijn en niets kann op tegen een profi Tip!! En dan .. op naar het funpark eens kijken wie in de groep als eerste een 360 of backflip kan !smoesjes zijn van gisteren,vandaag is s&f
Let' s get sta rted!!!!!!

 

-------------------------------------------------------------------------------

indeling kinderen

ingedeelt word na onze videos in de winkels of direkt door de skileraar op de verzamelplaats

groep A:
beginners
groep B:

grond beginselen pizza
blauwe pistes
langzames tempo

groep C:
carving paralel sturen
blauwe pistes
langzaam tempo
groep D: 
carving paralel sturen
rode pistes
middelmatig tempo
groep E:
carving paralel sturen
zwarte pistes
hoog tempo

--------------------------------------------------------------